...

Användarvillkor

Välkommen till Receptmix. Genom att använda vår webbplats och/eller våra tjänster godkänner du följande användarvillkor.

  1. Acceptans av Villkor Genom att besöka och använda Receptmix godkänner du dessa användarvillkor. Om du inte godkänner dessa villkor, vänligen avstå från att använda webbplatsen.
  2. Tjänstens Innehåll Allt innehåll på Receptmix, inklusive men inte begränsat till recept, bilder och text, tillhör Receptmix och får inte kopieras, säljas eller användas på något sätt utan skriftligt tillstånd.
  3. Användarens Ansvar Som användare är du ansvarig för allt innehåll du publicerar eller delar på Receptmix. Du garanterar att du har rättigheterna till det innehåll du publicerar och att det inte bryter mot några lagar eller tredje parts rättigheter.
  4. Begränsning av Ansvar Receptmix tillhandahålls ”som det är” och vi ger inga garantier för riktigheten eller fullständigheten av innehållet. Vi är inte ansvariga för några skador som kan uppstå på grund av användningen av vår webbplats.
  5. Ändringar av Villkor Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Det är ditt ansvar som användare att regelbundet kontrollera dessa villkor för eventuella ändringar.
  6. Uppsägning Vi förbehåller oss rätten att när som helst avsluta ditt konto eller begränsa din åtkomst till Receptmix om vi anser att du har brutit mot dessa användarvillkor.
  7. Kontakt Om du har några frågor angående dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på [din e-postadress].
användarnamn *
Email *
Lösenord *