Hårdkokt ägg
Hårdkokt ägg
Portioner 1 Ägg
Kalorier 63 kcal
förb3 minuter minuter
Till.tid4 minuter minuter
Totalt7 minuter minuter
Förhindra att skärmen släcks
1 Ägg
Ingredienser
- ägg
- vatten
Instruktioner
Koka ägg
- Koka upp vatten i en kastrull.
- Försiktigt placera äggen i kokande vattnet med hjälp av en sked.
- Vattnet ska precis täcka äggen.
- Sjud äggen ca 8 min för hårdkokt ägg.
- När koktiden är klar, ska du snabbt kyla av äggen under kallt rinnande vatten för att förhindra att de fortsätter att tillagas av värmen. Låt dem sedan svalna i kallt vatten
Måltid Frukost
Kök Internationellt
recept näringsinnehåll
Hårdkokt ägg Näringsinnehåll
per portion
Kalorier
63
% Daily Value*
Fat
4
g
6
%
Mättat fett
1
g
6
%
Transfett
0.02
g
Fleromättat fett
1
g
Enkelomättat fett
2
g
Kolesterol
164
mg
55
%
Natrium
62
mg
3
%
Kalium
61
mg
2
%
Kolhydrater
0.3
g
0
%
Socker
0.2
g
0
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
238
IU
5
%
Kalcium
25
mg
3
%
Järn
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Nutrition Facts
Nyckelord Hårdkokt ägg, Löskokt ägg, Mediumkokt ägg