Veggie Wrap
Dessa veggie wraps är en fräsch och hälsosam middagsrätt med massor av grönsaker. De är lätta att göra och passar både till vardags och till fest.
Portioner 4
Kalorier 243 kcal
förb10 minuter minuter
Till.tid20 minuter minuter
Totalt30 minuter minuter
Förhindra att skärmen släcks
4
Ingredienser
- 4 tortillabröd stora
- 1 rödlök
- 1 röd paprika
- 1 grön paprika
- 1 zucchini
- 200 g spenat
- 200 g keso
- 2 msk olivolja
- 1 msk örtsalt
- 1 tsk paprikapulver
- 1 tsk cumin
Instruktioner
- Skiva rödlöken, paprikorna och zucchini i tjocka skivor.
- Fräs grönsakerna i olivolja i en stekpanna tills de mjuknat.
- Tillsätt örtsalt, paprikapulver och cumin och fräs ytterligare några minuter.
- Lägg en tortillabröd på en platta och bre på lite keso.
- Lägg på en klick spenat och en rad med grönsakerna.
- Rulla ihop tortillabrödet till en rulltårta.
- Stek rulltårtan i en stekpanna tills den blir gyllenbrun på båda sidor.
- Upprepa med resterande tortillabröd.
recept näringsinnehåll
Veggie Wrap Näringsinnehåll
per portion
Kalorier
243
% Daily Value*
Fat
12
g
18
%
Mättat fett
3
g
19
%
Fleromättat fett
2
g
Enkelomättat fett
6
g
Kolesterol
9
mg
3
%
Natrium
425
mg
18
%
Kalium
610
mg
17
%
Kolhydrater
24
g
8
%
Fiber
4
g
17
%
Socker
6
g
7
%
Protein
11
g
22
%
Vitamin A
5227
IU
105
%
Vitamin C
49
mg
59
%
Kalcium
158
mg
16
%
Järn
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.
Nutrition Facts
Nyckelord Veggie Wrap