Yoghurtbröd Med Korv & Indisk Rotsakskross
Portioner 4
förb10 minuter minuter
Till.tid35 minuter minuter
Totalt35 minuter minuter
Förhindra att skärmen släcks
4
Instruktioner
- Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Krossa med potatiskross eller ballongvisp.
- Skala och strimla löken, stek den i smör på låg temperatur. Skiva korven tunt och låt den steka med löken, smaksätt med curry och mango chutney. Rör sen samman allt med potatisen. Om röran blir allt för kompakt kan du röra i en skvätt mjölk. Smaka av med salt och peppar.
- Baka bröden. Rör samman mjöl, bakpulver, salt, yoghurt. Blanda med händerna till en deg, är de allt för kletigt rör du i lite mer mjöl. Forma bröd med händerna och stek i olja.
- Servera bröden med en klick mango chutney, rotsakskross och spenat.